WELKOM OP ONZE SITE!

SABIC heeft zich in 1971 gevestigd in Bergen op Zoom. In dat jaar opende de Noryl-fabriek haar deuren en in de jaren ’70 en ‘80 zijn er verschillende fabrieken en gebouwen bijgebouwd. Er bevinden zich nu acht fabrieken op het terrein en verschillende kantoorgebouwen. Materialen geproduceerd in Bergen op Zoom, worden over de gehele wereld verscheept. Daarnaast is er een uitgebreide technologieafdeling met onderzoeks- en testlaboratoria.

De business unit Innovative Plastics heeft twee grote productielocaties in Europa, één in Bergen op Zoom (Nederland) en één in Cartagena (Spanje). Daarnaast zijn er drie andere grote productielocaties in Europa; Geleen (Nederland), Teesside (Engeland) en Gelsenkirchen (Duitsland). In Europa zijn er nog verschillende kleinere productie-eenheden te vinden, alsmede verkoopkantoren.

U vindt op deze website allerlei informatie over onze activiteiten in Bergen op Zoom. Denk aan nieuws, informatie over onze fabrieken en producten, activiteiten in de omgeving en sponsoring. Wilt u bij ons werken, stage lopen of afstuderen, kijk dan eens op de Carrière-pagina’s. Benieuwd hoe wij met milieu en veiligheid omgaan? Neem dan een kijkje bij Veiligheid en milieu.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Jeroen Castelijn Site Manager Bergen op Zoom
Jeroen Castelijn
Site Manager Bergen op Zoom