Top Employer Belgium 2016 Logo
TopEmployer Logo Europe 2016

WELKOM OP ONZE SITE!

homepageSABIC produceert in haar compoundingfabriek in Genk sinds 2009 kunststofkorrels, voornamelijk voor de automobielindustrie: polypropeen compounds en het gepatenteerde Stamax, een met glasvezels versterkte kunststofkorrel.

Naast de productielijnen omvat de site in Genk ook het zogenaamde ‘Compounding Innovation Center’, een research-centrum, waar in nauwe samenwerking met de klant nieuwe kunststofvarianten ontwikkeld worden. De SABIC-site in Genk beschikt dan ook over een enorme knowhow op het vlak van compounding. Als experts helpen de medewerkers van de site in Genk regelmatig bij het opstarten van compoundingactiviteiten waar dan ook ter wereld, zoals in de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en China.

SABIC is wereldwijd actief en beschikt in Europa naast Genk over productielocaties in Geleen , Bergen op Zoom en Raamdonksveer (NL), Teesside en Thornaby (GB), Gelsenkirchen (D), Cartagena (E) en Pontirolo (I). Bovendien is SABIC met verkoopkantoren in de meeste landen van Europa vertegenwoordigd.

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze activiteiten in Genk. We nodigen u uit om een kijkje te nemen. En mocht u nadien nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Marc Coun_Management
Marc Coun
Site Manager Genk